Quiz and Test Questions from JAMB Sweet Sixteen Novel by Bolaji Abdullahi

 

 

What English Text and novel will be used in JAMB 2019”, Many JAMB 2019 candidates have been asking questions like this. If you have been wondering what novels and textbooks are recommended for JAMB 2019 UTME and DE exams, well here you will get details on the recommended Novels for Use-of-English in JAMB 2019.

The fictional novel Sweet Sixteen(Coming of Age) by Bolaji Abdullahi is the recommended English novel to read for JAMB 2019. The main character in sweet sixteen is Aliya, a 16 year old girl with a curious, fascinating and inquisitive mind. Sweet Sixteen is divided into Seven section; The Letter, The Drive, Work, The Gandhi Test, Dating, Stereotype and Beauty.

Here you will get some possible and likely questions from JAMB 2019 English novel Sweet Sixteen(Coming of Age) by Bolaji Abdullahi and PDF download. Here is a summary of JAMB Sweet Sixteen Novel.

 

 

 

Trending:  What is the Correct Name of Sweet Sixteen Author - Bolaji [Abdullai or Abdullahi]

 

Possible Questions from JAMB Novel Sweet Sixteen

BELOW ARE POSSIBLE QUESTIONS FROM JAMB NEW NOVEL ( Sweet Sixteen).

1. Who is the Author of the book, “Sweet Sixteen”?

Answer: Bolaji Abdullahi

 

2. How old was Aliya in the Novel?

Answer: 16

 

3. According to one expert; ‘’Comprehensive sex education doesn’t encourage kids to have s3x.

Answer: True

 

4. KOTL means……

Answer: Kiss on-top the lips

 

5. …………. almost fainted when he heard that some students were caught on the school’s basketball court at night having ‘’SEX’.

Answer: Mr. Bello

 

6. Good comprehensive programmes teach students that abstinence is the only surefire way to prevent pregnancy and STDs.

Answer: True

 

7. Adoringly, Aliya was referred to as……….

Answer: First Lady

 

8. Who asked this question “what does HAK and KOTL mean?”

Answer: Mr Bello

 

9. Mr Bello is a ————— by Professions fro the Novel.

Answer: Journalist

 

10. Where were the students were caught having SEX?

Answer: At the basket ball Court

Trending:  What is the Correct Name of Sweet Sixteen Author - Bolaji [Abdullai or Abdullahi]

 

11. …………. is the protagonist in the Novel, Sweet Sixteen

Answer: Aliya

 

12. From the Novel, Most Teenagers knows what Adults seems to be Hiding from them.

Answer: True

 

13. Who is the protagonist in the book sweet sixteen?
ANS. Aliya

 

14. What was the introductory statement on Aliya’s 16th birthday letter?
ANS.”How time flies”

 

15. In the department of rascality and smartness who was the gold medalist?
ANS. Akin.

 

16. To Aliya what is the meaning of being dumb?
ANS. Not being intelligent.

 

17. What is the title of chapter one of sweet sixteen?
ANS. The letter.

 

18. What is Aliya’s mother profession?
ANS. Nursing.

 

19. What is the name of Aliya’s father?
ANS. Mr. Bello

 

20. To Aliya being called a child is the same thing as?
ANS. Stupid.

 

 

 

21. At the birth of Aliya what was he fathers profession?
ANS. Journalism.

 

22. The only thing Aliya’s father thought was worth celebrating was?
ANS. Achievements not birthday.

Trending:  What is the Correct Name of Sweet Sixteen Author - Bolaji [Abdullai or Abdullahi]

 

23. The name of the writer of sweet sixteen is ?
ANS. Bolaji Abdullahi.

 

24. What name disgusted Aliya most?
ANS. You could call her chubby, plump but not fat.

 

25. At What age did Aliya start wearing bra?
ANS. At the age of ten.

 

Get more sweet sixteen Question and AnswersHere


Get Sweet Sixteen Questions and Answers and Over 40,000 JAMB CBT Past Questions for Just N1,000 - Contact Me Now


Page by Page Audiobook of Sweet Sixteen - JAMB Edition

Get More Latest Updates, See What others are reading;

Possible JAMB 2019 CBT Questions on Sweet Sixteen ... Need Sweet Sixteen Questions and Answers?, Here you will get possible and likely questions that will test your knowledge on the JAMB 2019 recommended ...
UTME Compulsory Novel: Sweet Sixteen for JAMB 2019... Sweet Sixteen by Bolaji Abdullahi is said to be the recommended English novel for JAMB 2019/20 UTME. Below is a summary of Sweet Sixteen Chapters. ...
Comprehensive Summary of Sweet Sixteen for JAMB 20... If you want a Chapter By Chapter summary of Sweet Sixteen the JAMB 2019 English Novel, this post will provide a comprehensive summary of Sweet Sixteen...
Chapter Summary of The Last Days at Forcados High ... The Last Days at Forcados High School is the recommended novel for JAMB 2019 Direct Entry(DE) candidates. This post will provide a summary and free pd...
Characters and Summary of Sweet 16; JAMB 2019 UTME... Sweet Sixteen Summary (JAMB 2019 Recommended Text for English) The recommended JAMB Novel for 2019 UTME is Sweet Sixteen(Coming of Age), a book by Bo...
What is the Correct Name of Sweet Sixteen Author &... Bolaji Abdullai or Bolaji Abdullahi: What is the Correct Name of Sweet Sixteen Author It has been observed that there is a difference in the Na...
JAMB Sweet Sixteen CHAPTER FIVE Summary – DA... Today we continue the summary of JAMB sweet sixteen with the summary of chapter 5 titled DATING. To get a summary of more sweet sixteen chapters - cli...

Comments

  1. I Really Appreciate Your ( Bokas Blog) Efforth For Job Well Done. Kudos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + eighteen =